Rosii umplute cu sardele si usturoi din: rosii, ceapa, usturoi, patrunjel, marar, paine, sardele, ulei, pesmet, pasta de rosii, sare, piper. Ingrediente: 10 roşii 2 cepe 2 căţei de usturoi pătrunjel şi mărar verde 2 felii de pâine albă 1 cutie de sardele ulei 1 lingură de pesmet 1 lingură pastă de roşii sare piper […]
Reteta zilei: Rosii umplute cu mozzarella
PrinteazaRosii umplute cu mozzarella din: rosii, otet balsamic, miere, ulei de masline, mozzarella, sare, piper, busuioc.
Poate te interesaeaza si:
- Rosii umplute cu mei si branza
- Rosii umplute cu salata de conopida si branza
- Rosii umplute cu pasta de peste
Ingrediente:
- 25-30 de rosii potrivite
- ¼ cană otet balsamic
- ¼ lingurita de miere
- 1 lingura ulei de masline
- 120gr mozzarella, tăiată cuburi
- sare si piper
- frunze de busuioc, tocat
Mod de preparare:
Taiati cotorul de la rosii si cu ajutorul unie lingurite scobiti miezul.
Lasati sa se scurgă timp de 15 minute.
Între timp, adaugati intr-o cratita otet balsamic și mierea, aduceti la fierbere aproximativ 3 minute.
Frecați interiorul fiecărei rosii cu un pic de ulei de masline si se condimenteaza cu un praf mic de sare.
Adaugă o picătură sau două de amestec de miere si otet balsamic in fiecare rosie.
Se adaugă un cub de mozzarella.
Garnisiti cu piper proaspăt măcinat și busuioc proaspăt.
Serviti imediat.
Rosii umplute cu mozzarella
Pofta buna!
Rosii umplute cu sardele si usturoi
Rosii umplute cu quinoa din: rosii, quinoa, ton, ceapa, capere, patrunjel, oregano, coaja de lamaie, maioneza, mustar. Ingrediente: 4 rosii ½ cana quinoa 1 cutie ton 1 ceapa, tocata 2 linguri capere ½ cana patrunjel tocat 1 lingura oregano, tocat coaja de lamaie 1 lingura maioneza 2 lingurite mustar dijon Mod de preparare: Taiati […]
Pofta buna!
O sa fac si eu reteta asta!