Reteta zilei: Sos iute de legume coapte

Printeaza

Sos iute de legume coapte din: rosii cherry, usturoi, ceapa, ardei iute, ulei de masline, coriandru, sare, suc de lamaie.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente: 

 

 

Mod de preparare:

Asezati intr-o tava rosiile, usturoi, ceapa si ardei iuti, stopiti cu ulei de masline.

Dati la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.

Se lasă să se răcească și se îndepărtează semințele ardeilor.

Puneti legumele coapte, împreună cu coriandrul, sare si suc de lamaie in blender si procesati pana se omogenizeaza.

Serviti cu chips-uri.

 

Sos iute de legume coapte

Sos iute de legume coapte

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

Sos iute de ardei

Sos iute de ardei din: ardei, rosii, masline, ardei, ulei, otet, zahar, busuioc. Ingrediente: 600 g ardei gras 750 g roşii 150 g rondele de măsline 1-2 ardei iuţi 100 ml ulei de măsline 1 lingură oţet balsamic 150 g zahăr busuioc   Mod de preparare: Se taie ardeiul cubuleţe, se opăresc roşiile, se curăţă de […]

 

Sos iute arabesc

Sos iute arabesc din: suc de lamaie, usturoi, piper rosu, piper negru, sare. Ingrediente: 1 cană suc de lămâie 3 căţei de usturoi 3 linguri piper roşu 1 linguriţă piper negru 1 linguriţă sare   Mod de preparare: Intr-un castron de salată se amestecă bine suciul de lămâie, căţeii de usturoi zdrobiţi, piperul roşu zdrobit, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. O sa incerc si eu sosul asta!

  2. Foarte bun sosul iute de legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.