Cartofi dulci cu brânză și ierburi aromatice din: cartofi dulci, branza proaspata, ulei de masline, cimbru, rozmarin, sare, piper. Această rețetă simplă și delicioasă combină dulceața cartofilor dulci cu gustul sărat al brânzei și aromele proaspete ale ierburilor. Este o opțiune sănătoasă și satisfăcătoare pentru o masă savuroasă. Ingrediente: 2 cartofi dulci de dimensiuni medii […]
Cartofi dulci umpluti cu cas si broccoli
PrinteazaCartofi dulci umpluti cu cas si broccoli din: cartofi dulci sau obişnuiţi, ulei de măsline, amestec de legume congelate, broccati, caş dulce şi caşcaval.
Ingrediente:
- 2 cartofi dulci sau obişnuiţi
- 2 linguriţe ulei de măsline
- 75 g amestec de legume congelate
- 50 g broccati, rupt în buchete mici
- 50 g caş dulce şi caşcaval
Mod de preparare:
Fierbe cartofii la microunde la temperatură maximă 5 min. Lasă să stea deoparte 1 min şi apoi dă din nou la microunde 5 min.
Taie-i în două, scobeşte-i cu linguriţa şi combină cu uleiul.
Intre timp, încinge grătarul la temperatură potrivită. Fierbe legumele congelate şi broccoli în apă docotindă 3-4 min.
Scurge de lichid şi combină cu piureul de cartofi dulci.
Umple cartofii cu amestecul, presară caşul şi caşcavalul şi dă la grill 5 min, până când se topeşte.
Cartofi dulci umpluti cu cas si broccoli
Pofta buna!
poate iti place si:
Cartofi dulci cu brânză și ierburi aromatice
Pofta buna!