Crostini cu pesto de mazare si menta
PrinteazaCrostini cu pesto de mazare si menta din: mazăre, frunze de mentă, ulei, ulei de măsline, parmezan, zeama de lamaie, sare de mare, piper negru macinat.
Ingrediente:
- 200 g mazăre
- 4 frunze de mentă
- 2 linguri de ulei
- 1 lingură de ulei de măsline
- 3 linguri de parmezan
- zeama de la 1/2 lămâie
- sare de mare
- piper negru macinat
Mod de preparare:
Fierbe mazărea în apă cu sare în care ai adaugt frunzele de menta.
După ce a fiert, scurge mazărea şi trece-o printr-un jet de apa rece, ca să-şi păstreze culoarea.
Pune într-un blender mazarea, uleiul, zeama de lămâie, parmezanul şi uleiul de măsline. Paseaza pana se transforma intr-o pastă.
Condimentează cu sare şi piper. Serveste pe felii de paine prajita, cu frunze de rucola crenguţe de mărar şi ridiche.
Crostini cu pesto de mazare si menta
Pofta buna!