Frigărui de Pui Marinate – Rețeta Perfectă pentru Grătar din: piept de pui, ulei, suc de lamaie, usturoi, paprika, chili, sare, piper, legume, bete. Această rețetă simplă transformă bucățile de pui într-un festin aromat și suculent, perfect pentru petreceri în aer liber sau cine în familie. Marinada, plină de arome, nu doar că înmoaie carnea, […]
Ciuperci la cuptor cu ou si cascaval
PrinteazaCiuperci la cuptor cu ou si cascaval din: ciuperci proaspete, oua, smantana, făină, amidon, caşcaval, unt.
Ingrediente:
- 350 g ciuperci proaspete
- 3 ouă
- 200 ml smântână
- 1 lingură făină
- 1 lingură amidon
- 50 g caşcaval
- 25 g unt
Mod de preparare:
unge un vas de cuptor cu unt şi se taie felii ciupercile spălate. Se pun ciupercile în vas, iar ouăle se bat cu smântână şi se adaugă făina şi amidonul.
toarnă amestecul de ouă peste ciuperci şi se dă vasul la cuptor pentru 15 minute. scoate cu 5 minute înainte de a fi gata, se presară caşcavalul si se mai lasă 5 minute la cuptor.
Ciuperci la cuptor cu ou si cascaval
Pofta buna!
Pască cu Brânză Dulce: Tradiție și Savoare în Bucătăria Românească
Pască cu Brânză Dulce: Tradiție și Savoare în Bucătăria Românească din: faina, lapte, drojdie, zahar, oua, untsare, coaja de lamaie, branza de vaci, oua, smantana, esenta de vanilie, coaja de portocala Pască cu brânză este un desert emblematic pentru sărbătorile pascale din România, reprezentând bunătatea și generozitatea pe masa de sărbătoare. Preparată cu brânză dulce […]
Fazan la Grătar cu Sos Chimichurri
Fazan la Grătar cu Sos Chimichurri din: fazan, ulei, sare, piper, patrunjel, usturoi, ardei, ulei, otet, chili, sare, piper. Este o rețetă care îmbină savoarea cărnii de fazan cu prospețimea și aromele intense ale sosului chimichurri. Acest fel de mâncare nu doar că impresionează prin combinația de gusturi și texturi, dar aduce și un strop […]