Sos chili pentru friptura din: zeamă de la carnea de vită, pastă de roşii, pastă de chili, zeama de lămâie. Ingrediente: 1/3 cană zeamă de la carnea de vită 2 linguriţe pastă de roşii 1 linguriţă pastă de chili zeama de la o lămâie Mod de preparare: Prăjiţi într-o tigaie ceea ce rămâne din amestecul în […]
Sos delicios cu ciuperci
PrinteazaSos delicios cu ciuperci din: vin rosu, unt, ciuperci, verdeata, sare, piper si faina.
- 1/2 l vin roşu
- 75 g unt
- 1 cutie de 400 g ciuperci
- verdeaţă
- sare
- piper
- 1 lingură cu făină
Mod de preparare:
Tocaţi ceapa şi verdeaţa, apoi puneţi-le la fiert într-o cratiţa cu toata cantitatea de vin.
Când lichidul scade jumătate, faceţi un rântaş din jumătate cantitate de unt şi o lingură de faină.
Stingeţi cu vinul, puneţi sare şi piper după gust şi mai lasaţi pe foc mic, alte 10-12 minute.
Puneţi ciupercile scurse de apă care au fost călite in restul de unt.
După câteva clocote, sosul de ciuperci este gata.
Sos delicios cu ciuperci
Pofta buna!
poate iti place si:
Sos chili pentru fripturi
Sos chili pentru fripturi din: zeamă de la carnea de vită, pastă de roşii, pastă de chili, zeama de lămâie. Ingrediente: 1/3 cană zeamă de la carnea de vită 2 linguriţe pastă de roşii 1 linguriţă pastă de chili zeama de la o lămâie Mod de preparare: Prăjiţi într-o tigaie ceea ce rămâne din amestecul în […]
Reteta zilei: Crema de branza cu aroma de lamaie
Crema de branza cu aroma de lamaie din: branza de capra, iaurt, suc de lamaie, coaja de lamaie, sirop de artar, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 125 gr brânză de capră ¼ ceasca iaurt 2 lingurițe suc de lămâie 1 lingurita coaja de lamaie ½ linguriță de sirop de arțar 1 lingurita ulei […]
Pofta buna!