Supă italienească de roşii

Printeaza

Supă italienească de roşii

Supă italienească de roşii

Ingrediente:

  • 125 g tortellni cu umplutură de carne
  • sare
  • 2 cepe
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 kg roşii coapte
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 750 ml supă
  • câte 1/2 linguriţă oregano şi busuioc, ambele uscate
  • sos soia
  • piper
  • 4 linguri sos pesto (borcan)

 

Preparare:

Fierbeţi tortellini în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet. Curăţaţi ceapa şi usturoiul şi tocaţi-le mărunt. Spălaţi roşiile, uscaţi-le pe un şervet de bucătărie, îndepărtaţi-le cotoarele şi tocaţi-le apoi mărunt.

Incingeţi uleiul, căliţi ceapa, usturoiul, roşiile şi pasta de roşii, amestecând continuu. Turnaţi supa, daţi-o într-un clocot, acoperiţi-o cu un capac şi lăsaţi-o circa 10 minute să fiarbă.

Adăugaţi verdeaţa. Pasaţi supa de roşii şi adăugaţi puţin sos soia. Condimentaţi-o cu sare şi piper până obţineţi un gust picant.

Răsturnaţi pastele într-o strecurătoare şi lăsaţi-le să se scurgă bine. Turnaţi supa în castroane şi adăugaţi pastele.

De asemenea, adăugaţi încă puţin sos soia şi pesto, apoi ornaţi cu frunze de busuioc.

Supă italienească de roşii

Supă italienească de roşii

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.