Tort diplomat cu piersici, banane si ananas

Printeaza

Tort diplomat cu piersici, banane si ananas din: pişcoturi, frişcă lichidă, iaurt simplu zahar, gelatina, protocale, kiwi, banane, ananas, piersici,

Tort_diplomat_cu_piersici_banane_si_ananas

Ingrediente:

  • 400 g pişcoturi
  • 1 l frişcă lichidă
  • 1 cutie iaurt simplu, natural (380 ml)
  • 3 linguri zahăr
  • 3-4 plicuri gelatină
  • 3 portocale
  • 2 kiwi
  • 3 banane
  • 1 cutie compot ananas
  • 1 cutie compot de piersici

Mod de preparare:

Pui gelatina la înmuiat în 200 ml zeamă din compot (de care pre­feri). Tai rondele portocalele şi kiwi şi le aranjezi pe fundul unei cratiţe mai mari, căptuşită cu fo­lie alimentară.

Baţi frişca cu za­hărul, adaugi apoi iaurtul şi mai baţi puţin. Pui şi gelatina încălzi­tă foarte puţin, amestecând uşor. Fructele din compoturi şi bana­nele feliuţe le împărţi imaginar la. La fel procedezi şi cu crema.

In cratiţă, peste rondelele de portocale şi kiwi pui o parte din cremă, peste cremă aşezi o par­te din fructe, peste fructe pui un strat de pişcoturi, puţin însiropa-te cu zeama din compot şi repeţi încă de 2 ori: cremă, fructe şi pişcoturi. Dai tortul la rece câte­va ore, apoi îl răstorni

Tort diplomat cu piersici, banane si ananas

Tort_diplomat_cu_piersici_banane_si_ananas

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.