Salata L’Auvergnate

Printeaza

Salata L’Auvergnate din: salata, bacon, cascaval, alune, ceapa, ulei, otet, mar.
Salata L'Auvergnate

Ingrediente:

  • 3 salate verzi
  • 300 g bacon
  • 300 g cascaval
  • 300 g alune decojite (sau miez de nuca)
  • 100 g ceapa tocata cubulete mici
  • 150 ml ulei de arahide
  • 150 ml otet
  • jumatate de mar mare

 

Mod de preparare:

Spalati salata verde si curata-ti-o. Taiati cubulete cascavalul si baconul.

Zdrobiti alunele sau nucile cu un ciocan de lemn. Curatati marul de coaja si taiati-l in cuburi.

Puneti frunzele de salata verde intr-un bol. Adaugati cascavalul, baconul, alunele sau nucile, cuburile de mar, uleiul de arahide si otetul.

Adaugati sare si piper dupa gust si dati la rece 10 min.

Serviti in boluri de salata si ornati cu felii de lamiie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.