Pulpa de miel o înţepi cu vârful unui cuţit, o împănezi cu usturoi şi cu măsline, o ungi cu ulei şi o condimentezi cu sare, piper, boia de ardei, rozmarin.
Aşezi pulpa într-un vas şi o introduci în cuptorul încălzit în prealabil, pentru circa 40- 45 de minute.
Din când în când stropeşti cu apă, iar cu ceva timp înainte de a fi gata, amesteci pasta de tomate cu puţină apă şi o torni peste carne, apoi mai laşi la cuptor încă 10-15 minute.
Torni apoi vinul, acoperi vasul cu o folie de aluminiu şi laşi la cuptor încă 3-5 minute.
Serveşti friptura de miel tăiată felii subţiri, peste care presari mărarul tocat mărunt.
Omleta cu carne de miel din: carne de miel maruntita, parmezan, maioneza, hrean, unt, oua. Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos. Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de […]
Tocanita de miel cu ceapa din: carne de miel, ulei de masline, ceapa, morcovi, patrunjel, cartofisupa de miel, unt, broccoli. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de proteine […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.