Bulgur cu Carne de Miel, Cimbru și Rozmarin din: carne de miel, bulgur, supa, ulei, ceapa, usturoi, rozmarin, cimbru, sare, piper, pasta de tomate, legume. Este o rețetă savuroasă, îmbogățită cu aromele puternice ale cimbrului și rozmarinului, oferind o experiență culinară autentic mediteraneană. Carnea de miel, apreciată pentru textura sa fragedă și gustul distinct, se […]
Miel cu spanac, sunca si cimbru
PrinteazaMiel cu spanac, sunca si cimbru din: carne de miel cu os, cepe, morcov, telina, usturoi, rozmarin, cimbru, spanac, ulei, sare, piper, foi de foitaj, sunca, oua, smantana, amidon alimentar.
Ingrediente:
- 3 kg carne de miel cu os
- 3 cepe
- 1 morcov mare
- 1 ţelină
- 3 căţei de usturoi
- rozmarin
- cimbru
- pătrunjel
- 300 g spanac
- ulei
- sare
- piper
- 4 foi de foitaj
- 6 felii şuncă
- 1 gălbenuş
- 1 lingură smântână
- 1 lingură amidon alimentar
Mod de preparare:
Toci ceapa, morcovul, ţelina şi doi căţei de usturoi. Prăjeşti carnea împreună cu legumele.
Pui cimbru şi rozmarin, apoi treptat apă, aproximativ 600 ml.
Fierbi la foc mic, sub capac, timp de 3 ore. încingi cuptorul la 220°C.
Prăjeşti carnea în ulei, iar după ce s-a răcit o sărezi şi o piperezi. Opăreşti şi toci spanacul şi restul de verdeaţă.
Sărezi după gust. Aşezi feliile de şuncă una lângă alta şi întinzi uniform textura de spanac.
Laşi libere marginile.
Pui deasupra ruloul de friptură şi-l înfăşori în şuncă, întinzi foaie de foaie cele 4 foi de foitaj şi rulezi ruloul de şuncă.
Amesteci gălbenuşul cu smântână, ungi rulada, o aşezi în tava tapetată cu hârtie şi coci 30 de minute.
Miel cu spanac, sunca si cimbru
Burger de Miel cu Mentă din: carne de miel, menta, usturoi, ceapaou, pesmet, sare, piper, chifle. Burgerul de miel reprezinta o reinterpretare sofisticată a clasicului burger, aducând un suflu nou prin combinarea cărnii de miel savuroase cu prospețimea mentei. Această rețetă promite o experiență culinară de neuitat, perfectă pentru a impresiona la orice grătar sau […]
Pofta buna!