Carnea o tai în bucăţi de forma unor cuburi, ca pentru frigărui obişnuite.
Pui bucăţile într-un vas inoxidabil şi presari cu măghiran, cimbru şi dafin, toate sfărâmate.
Stropeşti cu zeamă de lămâie şi ulei, umpli vasul cu vin, acoperi şi laşi la macerat până a doua zi.
Le scoţi din sosul marinat, le ştergi şi le înşiri pe ţepuşa de lemn, în următoarea ordine: un cub de carne, unul de slănină, un sfert de ceapă, alt cub de carne, o bucată de dovlecel curăţat sau roşie şi aşa mai departe.
Le frigi la grătar, stropindu-le cu sosul în care s-au marinat.
Când sunt gata, le sărezi; le piperezi şi le servesti fierbinţi.
Kebab de miel cu menta din: carne de miel maruntita, pasta tikka, iaurt, ceapa rosie, castravete, frunze de menta, lipie. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de proteine […]
Kebab de pui cu ghimbir din: radacina de ghimbir, usturoi, ulei din seminte de susan, zeama de lamaie, piept de pui, rosii cherry, ardei. Ingrediente: 1 lingură de rădăcină de ghimbir, curăţată de coajă şi dată pe răzătoare 1 căţel de usturoi, zdrobit 1 linguriţă de ulei din seminţe de susan Zeama de la o […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.