Sufleu de dovlecel cu paine, telemea si lapte

Printeaza

Sufleu de dovlecel cu paine, telemea si lapte din: dovlecei, oua, miez de paine, lapte, telemea, unt, ulei, piper, sare.

Sufleu de dovlecel cu paine, telemea si lapte

Ingrediente:

  • 200 g dovlecei
  • 3 ouă
  • 50 g miez de pâine
  • 150 ml lapte
  • 100 g telemea
  • 50 g unt
  • 1 lingură ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Dovleceii tăiaţi rondele îi căleşti uşor în ulei, apoi îi scoţi şi îi pui în vasul de copt uns cu unt. Presari pe lângă dovlecei miezul de pâine înmuiat în lapte şi pre­sezi.

Gălbenuşurile bătute bine le ames- teci cu telemea­ua rasă, piper şi sare, apoi adaugi albuşurile bătute spumă.

Torni compoziţia peste do­vlecei şi dai vasul la cuptor pentru 10 minute, la foc mediu, apoi 15 minute la foc mare. După coacere, laşi vasul 5 minute în cuptor, după care poţi servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.