Crema de spanac cu lapte si smantana

Printeaza

Crema de spanac cu lapte si smantana din: spanac, unt, lapte, faina, smântână, supă de zarzavat, sare.

Crema de spanac cu lapte si smantana

Ingrediente:

  • 400 g spanac
  • 2 linguri unt
  • 1 lingură faina
  • 2 linguri smântână
  • 10 linguri lapte
  • 4 pahare supă de zarzavat
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Cureţi spanacul, îl speli bine, apoi îl fierbi în apă clocotită cu sare, aproximativ 6 minute.

Pui spanacul la scurs, îl toci mărunt, apoi adaugi peste el făina amestecata cu laptele rece si cu untul.

Pui totul la fiert în supa de zarzavat, aproximativ 7 minute, iar la  sfârşit adaugi smântână.

Crema de spanac cu lapte si smantana

 

Supă cremă de spanac

Supa crema de spanac cu usturoi

Supa crema de spanac cu usturoi din: spanac, lamaie, ulei, usturoi, sare, maghiran. Ingrediente: 200 g frunze de spanac 100 ml apă 1/2 lămâie 1-2 linguri ulei de măsline 3-4 căţei de usturoi câte 1 vârf de cuţit sare şi măghiran   Mod de preparare: Se mixează 200 g frunze de spanac, 100 ml apă plată, […]

 

Crema de spanac cu menta

Crema de spanac cu menta din: spanac, menta, usturoi, smantana, ulei. Ingrediente: 1 kg spanac 1 legătură de mentă 60 g usturoi 500 ml smântănă vegetală 5 linguri ulei de masline Mod de preparare: Se toacă 1 kg spanac oparit şi scurs. Se pasează lă blender frunzele de la 1 legătură de mentă cu 60 […]

 

Supa-crema de spanac si perisoare

Supa-crema de spanac si perisoare

Supa-crema de spanac si perisoare din: spanac, cartofi, morcovi, unt, apa, sare, piper, marar, carne de vitel sau piept de curcan, orez, ou, patrunjel. Ingrediente: Pentru supa-cremă: 1 kg spanac 8 cartofi de dimensiune medie 1 morcov 2 linguri unt 500 ml apă sare piper 1 legătură mărar Pentru perişoare: 500 g carne de viţel […]

 

Clătite de spanac cu tofu

Clatite cu spanac si crema de branza

Clatite cu spanac si crema de branza din: făină, sare, oua, unt, lapte, spanac, crema de branza, ceapa, ulei. Ingrediente: 100 g făină 1/2 linguriţă de sare 2 ouă 30 ml unt topit 200 ml lapte 300 g spanac 100 g cremă de brânză 1 ceapă mare 100 ml ulei Mod de preparare: Cerne făina, adaugă sarea. […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.