Bol Vegan cu Hummus și Edamame din: quinoa, edamame, avocado, morcov, spanac, seminte de susan, duc de lamaie, ulei, sare, piper. Această rețetă de bol vegan cu hummus și edamame este un exemplu excelent de mâncare care îmbină gustul delicios cu aportul bogat de nutrienți, fiind ideală pentru prânz sau cină. Combinând proteine vegetale de […]
Gazpacho energizant cu legume si sos tabasco
PrinteazaGazpacho energizant cu legume si sos tabasco din: roşii decojite, usturoi, ardei graşi, castravete, tulpine de ţeline (apio), ulei, otet din vin rosu, sare de mare, piper negru, sos tabasco, ardei iute roşu.
Ingrediente:
- 5 ceşti cu roşii decojite
- 4-5 căţei de usturoi
- 2 ardei graşi
- 1 castravete
- 2 tulpine de ţeline (apio)
- 4 linguri ulei
- 2 linguri oţet de vin roşu
- 2 linguriţe rase cu sare de mare
- 1/2 linguriţă piper negru
- 1/2 linguriţă sos tabasco
- 1 ardei iute roşu
Mod de preparare:
Gazpacho energizant cu legume si sos tabasco: Tragi într-o tigaie usturoiul necurăţat, cât să se rumenească. îl dai deoparte, îl cureţi de coajă şi îl pasezi cu o furculiţă. Tai cubuleţe ardeiul, castravetele, ţelina.
Pui jumătate din cantităţi într-un blender, adaugi roşiile decojite, usturoiul, uleiul, oţetul, sare, piper şi sosul tabasco. Pasezi, până vei obţine o compoziţie fină.
Pui supa gazpacho în castroane sau cupe, presari amestecul de legume tăiate şi felii de ardei iute. imediat.
Pofta buna!