Rulada din carne tocata cu dovlecel si iaurt
PrinteazaRulada din carne tocata cu dovlecel si iaurt din: carne tocată vită, ceapa, oua, dovlecel, sare, piper, paine, ulei.
Ingrediente:
- 800 g carne tocată vită
- 2 cepe
- 3 oua
- 3 dovlecei
- sare
- piper
- 2 felii de pâine
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Pui fitr-un bol carnea tocată, feliile de pâine înmuiate în apă şi scurse, ceapa triată mărunt, ouăle, sarea şi pipqrul, după gust.
Amesteci până obţii o pastă bine legată.
Speli dovleceii, le tai capetele, îi tai mărunt şi-i combini cu iaurtul. Presari sare după gust.
Pui pasta de carne pe o hârtie de copt.
Aşezi deasupra altă bucată de hârtie de copt şi 6 întinzi cu sucitorul.
Intinzi peste pastă compoziţia de dovlecei de iaurt şi rulezi strâns, cu ajutorul hârtiei de copt.
Pui rulada, cu tot cu hârtie, într-o formă de chec, o ungi cu puţin ulei şi o dai la cuptor, la foc potrivit, până se rumeneşte.
Pofta buna!