Supa de cascaval cu smantana

Printeaza

Supa de cascaval cu smantana din: unt, făină, caşcaval ras, smântână, ou, sare, piper alb măcinat.

Supa de cascaval cu smantana

Ingrediente:

  • 50 g unt
  • 1 lingură cu vârf de făină
  • 100 g caşcaval ras
  • 200 ml smântână
  • 1 gălbenuş de ou
  • sare
  • piper alb măcinat

Mod de preparare:

Din unt şi făină se face un rântaş alb, se adaugă 1 l apă, sare, piper măcinat şi se fierbe 3-4 minute. Smântână se freacă cu gălbenuşul de ou şi se împarte în farfurii.

Şi caş­cavalul se va porţiona în farfurii. în farfuriile astfel pregătite se toarnă supa fierbinte, amestecând-o tot timpul, ca să nu se taie compoziţia obţinută.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.