Supa de varza cu limba de porc si smantana din: morcovi, rădăcină de pătrunjel şi păstârnac, telina, gulie, limba de porc, otet, foi de dafin, ceapa, varză, kaizer afumat, chimen măcinat, sare, piper, boia, ulei, smântână, mărar proaspăt sau uscat, orez cu bob rotund. Ingrediente: 2 morcovi câte 1 rădăcină de pătrunjel şi păstârnac 1 ţelină mică 1/2 gulie 200 g limbă de […]
Supa de porc cu ciuperci si chimen
PrinteazaSupa de porc cu ciuperci si chimen din: oase de porc de la ceafă, zarzavat, ceapă, ciuperci, usturoi, boabe de piper, chimen, oţet, sare.
Ingrediente:
- 600 g oase de porc de la ceafă
- 1/2 zarzavat
- 1 ceapă
- 1-2 ciuperci
- 1 căţel de usturoi
- 5 boabe de piper
- 1 vârf de cuţit de chimen
- 100 ml oţet
- sare
Mod de preparare:
Oasele de porc (neafumate) se fierb în 2 l apă.
Modul de preparare este asemănător cu cel al supei de carne de vită, dar adăugăm şi puţin chimen.
Se serveşte cu crochete de chifle prăjite în ulei. Oasele fierte se servesc cu hrean în oţet.
Pofta buna!
poate iti place si:
Supă de limbă de porc
Supă de limbă de porc din: limba de porc, morcovi, praz, patrunjel, pastarnac, rosii, piper, sare, marar, orez. Ingrediente: 500 g limbă de porc 2 morcovi 2 fire praz 1 ceapă 1 rădăcină pătrunjel 1 păstârnac 2-3 roşii din conservă piper sare 1 legătură pătrunjel 1 legătură mărar 2 linguri orez Mod de […]
Supa de taitei cu spinare de porc
Supa de taitei cu spinare de porc din: spinare de porc, morcovi, patrunjel, pastarnac, gulie, ceapa, piper, sare, telina, taietei. Ingrediente: 1 kg spinare de porc 2 morcovi mari 1 rădăcină pătrunjel 1 păstârnac 1/2 gulie 1 ceapă mică piper boabe sare 1 legătură pătrunjel verde 1 ţelină 3-4 l apă 100 g tăieţei […]
Pofta buna!