Miel în Sos de Vin Roșu cu Polenta Cremoasă din: miel, vin, ceapa, usturoi, morcovi, sare, piper, ulei, faina, malai, unt, patrmezan. Aroma bogată a vinului roșu se îmbină perfect cu delicatețea cărnii de miel, iar textura moale a polentei adaugă un contrast plăcut și satisfăcător. Acest fel de mâncare nu doar că este delicios, […]
Supa de zarzavat cu orez si boia de ardei
PrinteazaSupa de zarzavat cu orez si boia de ardei din: zarzavat, unt, făină, ceapă,boia de ardei, orez, smântână, sare.
Ingrediente:
- 200 g zarzavat
- 40 g unt
- 30 g făină
- 1 lingură de ceapă dată prin râzătoare
- 1 linguriţă de boia de ardei
- 50 g orez
- 100 ml smântână
- sare
Mod de preparare:
Supa de zarzavat cu orez si boia de ardei: Zarzavatul se taie cuburi mărunte, se prăjeşte în unt şi se stinge cu 1 1/21 apă. Se fierbe şi între timp se adaugă orezul spălat de mai multe ori.
Se pregăteşte rântaşul, amestecându-l cu ceapă, pătrunjel verde, sare şi boia de ardei.
Peste rântaş se toarnă supa şi se amestecă cu grijă, să nu se formeze cocolaşe. Ulterior se adăugă smântână.
Pofta buna!
Supă Tom Yum cu Pește și Tofu: Un Deliciu Thai Aromat din: file de peste, tofu, apa, lemongrass, lime, ciuperci, rosii, ceapa, usturoi, ghimbir, sos de peste, suc de lime, ardei iute, coriandru. Supa reprezintă o interpretare bogată și complexă a clasicei supe Tom Yum, îmbinând texturi delicate și arome profund aromate. Acestă supă tradițională […]