Gulas cu cartofi si bulion

Printeaza

Gulas cu cartofi si bulion din: cartofi, ceapă, bu­lion gros, boia de ardei, sare.

Gulas cu cartofi si bulion

Ingrediente:

  • 3/4 kg cartofi
  • 1 ceapă mare
  • 1 lingură de bu­lion gros
  • puţină boia de ardei
  • sare

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie rondele, se prăjeşte în ulei, se presară cu boia, se adaugă bulionul şi cartofii tăiaţi cuburi.

Se stinge cu 11/21 apă, eventual zeamă de oase, se pune sare şi se fier­be până ce cartofii se moaie. Se serveşte cu tăiţei daţi prin râzătoare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.