Reteta zilei: Pizza cu blat subtire

Printeaza

Pizza cu blat subtire din: apa calda, zahar, drojdie, faina, sare, sos de rosii, topping.

Poate te intereseaza si:

Ingrediente: 

  • ¾ cana de apa calda
  • ½ lingurita zahar
  • 2 lingurite drojdie
  • 2 cani faina
  • 1½ linguriță sare
  • sos de rosii si topping-uri, dupa preferinta

 

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Se dizolvă zahărul și drojdia în apă caldă și lăsați să stea deoparte aproximativ 5 minute.

Între timp, combinati faina si sarea intr-un castron mare. Se amestecă.

Se incorporeaza drojdia dizolvata in apa.

Apoi se amestecă cu o lingură de lemn.

Framantati apoi cu mainile timp de aproximativ trei minute. Lasati sa se odihneasca timp de 5 minute.

Împărțiți în două părți egale.

Intindeti aluaturile si asezati in 2 tavi.

Adaugati sos de rosii si topping-uri, dupa preferinta si dati la cuptor timp de 10-12 minute.

 

Pizza cu blat subtire

Pizza cu blat subtire

 

Pofta buna!

 

 

Paste cu Miel și Sos de Roșii și Năut

Paste cu Miel și Sos de Roșii și Năut – ideal pentru a impresiona familia și prietenii la orice ocazie specială. Carnea de miel este o sursă excelentă de proteine complete, conținând toți aminoacizii esențiali necesari organismului. De asemenea, este bogată în vitamina B12, care este crucială pentru sănătatea sistemului nervos și pentru producția de […]

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Si ceva picant in pizza asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.