Paste cu Miel și Sos de Roșii și Năut – ideal pentru a impresiona familia și prietenii la orice ocazie specială. Carnea de miel este o sursă excelentă de proteine complete, conținând toți aminoacizii esențiali necesari organismului. De asemenea, este bogată în vitamina B12, care este crucială pentru sănătatea sistemului nervos și pentru producția de […]
Reteta zilei: Pizza cu blat subtire
PrinteazaPizza cu blat subtire din: apa calda, zahar, drojdie, faina, sare, sos de rosii, topping.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente:
- ¾ cana de apa calda
- ½ lingurita zahar
- 2 lingurite drojdie
- 2 cani faina
- 1½ linguriță sare
- sos de rosii si topping-uri, dupa preferinta
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C. Se dizolvă zahărul și drojdia în apă caldă și lăsați să stea deoparte aproximativ 5 minute.
Între timp, combinati faina si sarea intr-un castron mare. Se amestecă.
Se incorporeaza drojdia dizolvata in apa.
Apoi se amestecă cu o lingură de lemn.
Framantati apoi cu mainile timp de aproximativ trei minute. Lasati sa se odihneasca timp de 5 minute.
Împărțiți în două părți egale.
Intindeti aluaturile si asezati in 2 tavi.
Adaugati sos de rosii si topping-uri, dupa preferinta si dati la cuptor timp de 10-12 minute.
Pizza cu blat subtire
Pofta buna!
Paste cu Miel și Sos de Roșii și Năut
Imi place pizza asta
Si ceva picant in pizza asta