Supa de sfecla rosie cu hrean si chimen

Printeaza

Supa de sfecla rosie cu hrean si chimen din: sfecle mijlocii, fulgi de orz, hrean, piper măcinat, chimen măcinat, ulei, apă, sare.

 sfecle mijlocii, 2 linguri de fulgi de orz, 1 lingură de hrean dat prin râzătoare, 1 linguriţă (pentru ca­fea) de piper măcinat, 1-linguriţă (pentru cafea) de chimen măcinat, 1 linguriţă de ulei, 11 apă, sare.

Ingrediente:

  • 2 sfecle mijlocii
  • 2 linguri de fulgi de orz
  • 1 lingură de hrean dat prin râzătoare
  • 1 linguriţă (pentru ca­fea) de piper măcinat
  • 1 linguriţă (pentru cafea) de chimen măcinat
  • 1 linguriţă de ulei
  • 1 l apă
  • sare

Mod de preparare:

Sfecla se curăţă şi se taie felii subţiri. Se pun în apă, la fiert, sfecla, hreanul dat prin râzătoare, fulgii de orz şi condimen­tele. Se fierb 15 minute, se iau de pe fot şi se adaugă uleiul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.