Chisel de lapte cu zahar si amidon

Printeaza

Chisel de lapte cu zahar si amidon din: lapte, zahar, zahar vanilat, amidon.

Chisel de lapte cu zahar si amidon

Ingrediente:

  • 2 l lapte
  • 200 g zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 50 g amidon

 

Mod de preparare:

In laptele clocotit cu zahăr şi zahăr vanilat şe adaugă amidonul diluat în 500 ml apă rece, amestecând continuu, ca să nu se prindă, să se afume sau să facă cocoloaşe.

Fierberea se face dându-se în câteva clocote. Fierbinte se toarnă în compotiere sau pahare şi se trece la răcire.

După recomandare, se poate servi şi cu diferite siropuri sau fructe fierte în compot.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.