Fasole verde la cuptor cu iaurt si patrunjel din: fasole verde, ceapa, ulei, pătrunjel verde, iaurt.
Ingrediente:
1 kg fasole verde
2 cepe
ulei
pătrunjel verde
iaurt
Mod de preparare:
Luăm o cantitate de fasole verde, o curăţăm de codiţe şi de aţe, o spălăm şi o punem la fiert într-o cratiţă cu puţină apa, în care am pus două cepe mari tăiate în două.
Fierbem până ce a scăzut apa, sau, mai bine zis, până ce fasolea este bine fiartă.
Apoi îndepărtăm restul de apă şi cepele şi punem deasupra unt sau ulei.
Se pune apoi pentru puţin timp la cuptor. Inainte de a o servi, presărăm deasupra pătrunjel verde.
Terina de fasole verde la cuptor cu oua din: legume, oua, verdeata. Ingrediente: 600 g de legume congelate 12 oua verdeata Mo de preparare: Fierbe la aburi, cam vreo zece minute, 600 g de legume congelate (morcovi, fasole verde, mazăre), scurge-le şi lasă-le la răcit. Incinge cuptorul la 200°C. Bate opt ouă intr-un castron, adaugă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.