Ciorbă de Gâscă cu Borș și Legume din: carne de gasca, bors, morcovi, patrunjel, pastarnac, ceapa, cartofi, ardei gras, rosii in bulion, apa, sare, piper, leustean. Este o rețetă tradițională, profund înrădăcinată în bucătăria românească, care oferă o combinație reconfortantă de arome bogate și texturi variate. Acest fel de mâncare este perfect pentru zilele reci, […]
Mancare scazuta de gogonele verzi cu morcov
PrinteazaMancare scazuta de gogonele verzi cu morcov din: gogonele verzi, cepe, morcovi, ulei, roşii decojite, verdeaţă, sare.
Ingrediente:
- 500 g gogonele verzi
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 ceaşcă ulei
- 2 roşii decojite
- verdeaţă tocată
- sare
Mod de preparare:
Mancare scazuta de gogonele verzi cu morcov: Se toacă ceapa şi se căleşte în ulei fierbinte. Se adaugă roşiile când ceapa a devenit sticloasă, împreună cu rondele de morcovi şi gogonelele tăiate felii subţiri.
Se acoperă cu apă caldă, se adaugă sare şi se acoperă cratiţa. Se fierbe la foc mic o oră. Se serveşte caldă, presărată cu verdeaţă tocată mărunt.
Pofta buna!
Ciorbă de Gâscă cu Borș și Legume
Salată de Spanac și Căpșuni din: spanac, capsuni, nuci, branza feta, ceapa rosie, ulei, otet, miere, sare, piper. Acest fel de salată este nu doar atrăgător la vedere datorită culorilor vibrante, ci și extrem de benefic pentru sănătate, oferind o doză generoasă de vitamine și antioxidanți. Ușor de preparat, salata de spanac și căpșuni este […]
Buna mancarea de gogonele