Mazare cu cartofi si patrunjel

Printeaza

Mazare cu cartofi si patrunjel din: mazăre boabe, sare, unt topit sau ulei, pătrunjel tocat mărunt.

 

Ingrediente:

  • mazăre boabe
  • sare
  • unt topit sau ulei
  • pătrunjel tocat mărunt

Mod de preparare:

Mazare cu cartofi si patrunjel: Mazărea boabe se curăţă, se spală şi se pune la fiert împreună cu puţină sare, astfel încât să fie acoperită.

Când este gata, se strecoară şi se aşează într-un castron, punându-se peste ea unt topit sau ulei şi pătrunjel tocat mărunt.

Se serveşte caldă împreună cu cartofi fierţi, tăiaţi felii, fie în lungime, fie în lăţime.

 

Pofta buna!

 

 

 

Salată de Scrumbie și Fasole Verde

Salată de Scrumbie și Fasole Verde din: scrumbie afumata, fasole verde, ceapa, capere, mustar, otet, ulei, sare, piper, patrunjel. Salata este o mâncare sănătoasa și plina de nutrienți, perfecta pentru o masă ușoară sau ca parte a unui meniu echilibrat. Scrumbia, fiind un pește bogat în acizi grași Omega-3, și fasolea verde, cunoscută pentru conținutul […]

Bruschete cu Edamame și Ricotta

Bruschete cu Edamame și Ricotta din: edamame, ricotta, bagheta, usturoi, ulei, sare, piper, zeama de lamaie, busuioc. Bruschetele reprezintă o opțiune de gustare sănătoasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară sau ca aperitiv în cadrul unui eveniment festiv. Combinația de edamame bogat în proteine și ricotta cremoasă, așezate pe pâine prăjită crocantă, nu numai […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.