Pilaf cu morcov si pastarnac

Printeaza

Pilaf cu morcov si pastarnac din: orez, morcovi, păstârnac, margarină, verdeaţă, sare.

Pilaf cu morcov si pastarnac

Ingrediente:

  • 750 g orez
  • 700 g morcovi
  • 500 g păstârnac
  • 150 g margarină
  • 1 legătură verdeata
  • sare

 

Mod de preparare:

Zarzavatul se pune la fiert în apă clocotită, întreg. In supa rezultată din fierberea lui, se pune orezul şi se dă în clocot.

Morcovii, tăiaţi în formă de cuburi, se pun, împreună cu margarina, sarea şi verdeaţa, când orezul a început să fiarbă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.