Rasol de gaina cu unt si zarzavat

Printeaza

Rasol de gaina cu unt si zarzavat din: găină, zarzavat, unt, sare.

 

Ingrediente:

  • 2 kg găină
  • 100 g zarzavat
  • 100 g unt
  • sare

 

 

 

Mod de preparare:

Rasol de gaina cu unt si zarzavat: Găina se fierbe întreagă, în apă clocotită, cu puţină sare.

Când a început să fiarbă, se pune zarzavatul întreg.

Se serveşte cu unt topit, la fiecare porţie. Se poate servi şi cu garnitură.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Rasol de gaina cu sos de hrean

Rasol de gaina cu sos de hrean din: gaina, hrean, varza, morcovi, telina, ceapa, cartofi, costita, unt, faina, sare. Ingrediente: 1 găină sare 30 g hrean 200 g morcovi 2 telina 1 ceapă 1 varză 300 g cartofi 50 g costiţă afumată 1 lingură oţet zahăr 50 g unt 1/2 lingură făină   Mod de […]

Rasol de gaina

Rasol de gaina din: gaina, morcovi, telina, patrunjel, ceapa, cartofi, sare. Ingrediente: 1 găină (mai bătrână) 2 morcovi 1 telină 2 rădăcini pătrunjel 2 cepe 3-4 cartofi sare   Mod de preparare: Găina tranşată în bucăţi mai mari se spală, se curăţă bine şi se pune la fiert în 2-3 I apă fierbinte. După primele […]

Gaina rasol cu garnitura de legume

Gaina rasol cu garnitura de legume din: gaina. Ingrediente: o găină fiartă cu zarzavat   Mod de preparare: Carnea de pasăre fiartă în supă se serveşte caldă cu garnitură de legume fierte în supă, cu cartofi fierţi şi cu sos de hrean, mujdei, sau cu salată de sfecla, varză, salată verde etc.     Pofta […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.