Rasol de vita cu morcov

Printeaza

Rasol de vita cu morcov din: carne de vită fară os, morcovi sau albitură, unt, sare. Carnea de vită este bogată în proteine, fier, zinc, vitamina B12, niacină și riboflavină.

Proteinele sunt esențiale pentru construirea și repararea țesuturilor din corpul nostru, iar fierul este important pentru producerea de hemoglobină, care ajută la transportul oxigenului prin sânge.

 

 

Rasol de vita cu morcov

Ingrediente:

  • 1,7 kg carne de vită fară os
  • 100 g morcovi sau albitură
  • 100 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pune carnea la fiert în apă clocotită cu puţină sare.

Se adaugă zarzavatul, când a început să fiarbă.

Porţiile se taie în felii subţiri.

Pe fiecare se toâmă la servire unt topit. Se poate servi şi cu garnitură de legume.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate te intereseaza si:

Rasol de vita cu mustar

Rasol de vita cu mustar

Rasol de vita cu mustar din: carne, sare, untura, ulei, ceapa, faina, mustar, piper. Ingrediente: 1,2 kg carne pentru rasol sare 2 linguri untură ulei pentru prăjit 2 cepe roşii 400 ml ulei 3 linguri făină piper 4 linguriţe muştar   Mod de preparare: Carnea se taie felii, care se presară cu puţin piper, se ung […]

Rasol de vita cu sos de usturoi

Rasol de vita cu sos de usturoi

Rasol de vita cu sos de usturoi din: carne de vacă, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, ardei gras, rosie, sare, cartofi, făină, lapte, supă de rasol, usturoi.   Ingrediente: 400 g carne de vacă 2 morcovi 2 bucăţi de pătrunjel 1/2 ţelină 2 cepe 1/2 ardei gras 1/2 roşie sare Pentru garnitura de cartofi natur: 200 g cartofi sare […]

 

Rasol de vita cu sos de mere

Rasol de vita cu sos verde

Rasol de vita cu sos verde din: carne de vita, cartofi, busuioc, cimbrisor, patrunjel, iaurt, smantana, maioneza, mustar, oua, sare, piper. Ingrediente: 750 g carne de vită 1,5 kg cartofi noi 2 lingu­riţe busuioc 2 linguri cimbrişor 2 legături pă­trunjel verde 250 ml smântână 400 ml iaurt sa­re piper 2 linguri maioneză 1 linguriţă muştar […]

 

Rasol cu smantana

Rasol de vita cu ceapa

Rasol de vita cu ceapa din: carne, sare, untura, ulei, ceapa, faina, mustar, piper. Ingrediente: 1,2 kg carne pentru rasol sare 2 linguri untură ulei pentru prăjit 2 cepe roşii 400 ml ulei 3 linguri făină piper 4 linguriţe muştar   Mod de preparare: Carnea se taie felii, care se presară cu puţin piper, se […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.