Rasol de vita cu mustar din: carne, sare, untura, ulei, ceapa, faina, mustar, piper. Ingrediente: 1,2 kg carne pentru rasol sare 2 linguri untură ulei pentru prăjit 2 cepe roşii 400 ml ulei 3 linguri făină piper 4 linguriţe muştar Mod de preparare: Carnea se taie felii, care se presară cu puţin piper, se ung […]
Rasol de vita cu morcov
PrinteazaRasol de vita cu morcov din: carne de vită fară os, morcovi sau albitură, unt, sare. Carnea de vită este bogată în proteine, fier, zinc, vitamina B12, niacină și riboflavină.
Proteinele sunt esențiale pentru construirea și repararea țesuturilor din corpul nostru, iar fierul este important pentru producerea de hemoglobină, care ajută la transportul oxigenului prin sânge.
Ingrediente:
- 1,7 kg carne de vită fară os
- 100 g morcovi sau albitură
- 100 g unt
- sare
Mod de preparare:
Se pune carnea la fiert în apă clocotită cu puţină sare.
Se adaugă zarzavatul, când a început să fiarbă.
Porţiile se taie în felii subţiri.
Pe fiecare se toâmă la servire unt topit. Se poate servi şi cu garnitură de legume.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Rasol de vita cu sos de usturoi
Rasol de vita cu sos de usturoi din: carne de vacă, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, ardei gras, rosie, sare, cartofi, făină, lapte, supă de rasol, usturoi. Ingrediente: 400 g carne de vacă 2 morcovi 2 bucăţi de pătrunjel 1/2 ţelină 2 cepe 1/2 ardei gras 1/2 roşie sare Pentru garnitura de cartofi natur: 200 g cartofi sare […]
Rasol de vita cu sos verde
Rasol de vita cu sos verde din: carne de vita, cartofi, busuioc, cimbrisor, patrunjel, iaurt, smantana, maioneza, mustar, oua, sare, piper. Ingrediente: 750 g carne de vită 1,5 kg cartofi noi 2 linguriţe busuioc 2 linguri cimbrişor 2 legături pătrunjel verde 250 ml smântână 400 ml iaurt sare piper 2 linguri maioneză 1 linguriţă muştar […]
Rasol de vita cu ceapa
Rasol de vita cu ceapa din: carne, sare, untura, ulei, ceapa, faina, mustar, piper. Ingrediente: 1,2 kg carne pentru rasol sare 2 linguri untură ulei pentru prăjit 2 cepe roşii 400 ml ulei 3 linguri făină piper 4 linguriţe muştar Mod de preparare: Carnea se taie felii, care se presară cu puţin piper, se […]
Pofta buna!