Rosii umplute cu branza si crutoane din: rosii, crutoane, cascaval, carnati, sare, busuioc. Ingrediente: 5 roşii mari 1 ceaşca cu crutoane 100 g caşcaval 2 cârnaţi afumaţi sare după gust busuioc Mod de preparare: Taie partea de sus a roşiilor şi scoate pulpa. Amestecă pulpa de roşii cu crutoanele şi carnaţii tăiaţi bucăţi. Umple […]
Rosii umplute cu ciuperci si verdeata
PrinteazaRosii umplute cu ciuperci si verdeata din: roşii mijlocii, ciuperci, smântână, verdeaţă tocată, ou, unt, sare, piper.
Ingrediente:
- 10 roşii mijlocii
- 200 g ciuperci
- 1 pahar smântâna
- verdeaţă tocată
- 1 gălbenuş
- 2 linguri unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală roşiile şi. Se golesc de miez. Se lasă să se scurgă, timp în care se pregăteşte umplutura.
Se spală ciupercile în mai multe ape, se taie felii subţiri şi se pun să scadă pe foc mic, cu o lingură de unt, sare, piper măcinat şi verdeaţă tocată mărunt.
Se ia cratiţa de pe foc şi se lasă amestecul să se răcească şi se amestecă cu gălbenuşul crud.
Cu această compoziţie se umplu roşiile, care se aşează într-o formă unsă cu unt, acoperite cu smântână.
Se ţin în cuptor o jumătate de oră. Miezul de la roşii se pune printre roşii. Se servesc calde.
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Rosii umplute cu gouda
Rosii umplute cu gouda din: busuioc, gouda, ceapa, usturoi, sare, piper, ulei de masline, rosii. Ingrediente: 1 legatura busuioc branza gouda rasa 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 lingurita sare 1 lingurita piper ulei de masline 8 roșii Mod de preparare: Pregatiti ingredientele si preîncălziți cuptorul la 180C. Tăiați roșiile în jumătati si […]
Pofta buna!