Sufleu de branza dulce cu gris

Printeaza

Sufleu de branza dulce cu gris din: brânză de vacă, griş, zahăr, ouă, unt, lapte.

Sufleu de branza dulce cu gris

Ingrediente:

  • 1,5 kg brânză de vacă
  • 150 g griş
  • 200 g zahăr
  • 5 ouă
  • 50 g unt
  • 500 ml lapte

Mod de preparare:

Grişul fiert în lapte şi răcit se amestecă cu brânza de vacă. Gălbenuşurile se freacă cu zahăr şi se adaugă în brânză.

Albuşurile se bat spumă şi treptat, prin uşoară amestecare, se pun în compoziţie. Se aşează într-o formă unsă cu unt şi se fierb în vasul de aburi, în cuptor. Se serveşte imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.