Păstrăv la Folie cu Legume și Ierburi Aromate din: file de pastrav, morcov, dovlecel, ceapa rosie, rozmarin, foi de dafin, lamaie, sare, piper, ulei de masline extravirgin, frunze de patrunjel. Este o rețetă de pește simplă, dar sofisticată, care păstrează aromele naturale ale ingredientelor într-un pachet de folie. Legumele proaspete și ierburile aromate completează savoarea […]
Supa de sparanghel cu smantana
PrinteazaSupa de sparanghel cu smantana din: sparanghel, făină, unt, smântână, ou, sare, zahăr.
Ingrediente:
- 400 g sparanghel
- 30 g făină
- 30 g unt
- 100 g smântână
- 1 gălbenuş de ou
- sare
- un praf de zahăr
Mod de preparare:
Supa de sparanghel cu smantana: Sparanghelul se curăţă şi se taie bucăţi cu lungimea de 3 cm. Se fierbe până se înmoaie în apă fierbinte uşor îndulcită şi sărată.
Din unt şi făină se prepară un rântaş de culoare deschisă, se drege supa şi se mai fierbe câteva minute.
La servire se adaugă smântână amestecată cu gălbenuş de ou. (Supa va fi mai consistentă dacă se stinge cu supă de oase sau de.măruntaie de pui.)
Pofta buna!
Coaste de Porc la Cuptor cu Glazură de Miere și Scorțișoară
Coaste de Porc la Cuptor cu Glazură de Miere și Scorțișoară din: coaste de porc, miere, ulei de masline, scortisoara, usturoi, sare, piper, frunze de busuioc. Vă invităm să descoperiți o rețetă îmbietoare și plină de arome pentru coaste de porc, în care dulceața mierii și parfumul scorțișoarei se împletesc pentru a crea un preparat […]