Supa ragout ardeleneasca

Printeaza

Supa ragout ardeleneasca din: măruntaie de pui, morcov, rădăcină de pătrunjel, unt, smântână, făină, sare, foi de dafin.

Supa ragout ardeleneasca

Ingrediente:

  • măruntaie de pui
  • un morcov şi o rădăcină de pătrunjel
  • 30 g unt
  • 100 ml smântână
  • 2 linguri făină
  • sare
  • 2 foi dafin

Mod de preparare:

Măruntaiele cu zarzavatul curăţat şi despicat în patru se fierb în apă condimentată cu sare şi dafin.

Se prepară rântaş de culoare deschisă din unt şi o lingură de făină, se drege supa şi se fierbe 5 minute.

Se amestecă smântână cu o lin­gură de făină, se toarnă prin strecurătoare în supă şi după ce a fiert 2-3 minute se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.