Salată Olivier: Reteta Tradițională din: cartofi, oua, morcovi, mazare, castraveti, carne de pui sau sunca, ceapa, maioneza, sare, piper. Salata Olivier, cunoscută și sub numele de “Salata Rusă”, este un preparat tradițional rus care are o istorie bogată și este iubită în întreaga lume pentru gustul ei unic și consistența cremoasă. Ingrediente: 4 cartofi mari, […]
Supa de coacaze cu galuste de spuma
PrinteazaSupa de coacaze cu galuste de spuma din: coacăze, zahăr, smântână, făină, ouă, apă, sare.
Ingrediente:
- 1 litru coacăze
- 150 g zahăr
- 100 ml smântână
- 10 g făină
- 2 ouă întregi
- 1 litru apă
- sare
Mod de preparare:
Supa de coacaze cu galuste de spuma: curăţă coacăzele de codiţe şi se pun la fiert cu un pahar de apă.
fierb 15 minute, apoi se trec prin sită. Se subţiază cu apă şi se pun din nou la fiert cu 100 g zahăr şi un praf de sare.
Din făină şi smântână se prepară amestepul, se drege supa şi se fierbe. Cele două gălbenuşuri se pun în castron.
Albuşurile se bat spumă, se adaugă 2 linguri de zahăr, se bat până se încorporează bine şi se pun cu lingura în supa care fierbe.
Găluştele de spumă se întorc în timp ce se fierb iar apoi se scot. Supa se toarnă cu polonicul peste gălbenuşuri, se amestecă şi se pun deasupra cu grijă găluştele de spumă. Se serveşte răcită.
Pofta buna!
Platou Festiv: Aperitive Alese pentru Ocazii Speciale
Platou Festiv: Aperitive Alese pentru Ocazii Speciale din: branza, struguri, nuci, prosciutto, salam, crackers, hummus, guacamole, masline, rodie, busuioc sau menta. Un platou festiv cu aperitive alese este piesa centrală a oricărei petreceri sau ocazii speciale. În acest articol, vă vom dezvălui cum să creați un platou impresionant, plin de arome și texturi delicioase. Descoperiți […]