Reteta zilei: Frigarui de porc cu legume
PrinteazaFrigarui de porc cu legume din: usturoi, ghimbir, sos de soia, ulei, miere, carne de porc, ceapa, ardei gras, ananas, sare, piper, coriandru, sos sriracha.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente marinată:
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1 bucatica ghimbir proaspat, ras
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri ulei
- 1 lingura de miere
Ingrediente frigarui:
- 600gr carne de porc cuburi
- 1 ceapa
- 1 ardei gras verde
- 600gr ananas
- 1 lingura ulei
- sare și piper
Ingrediente topping-uri:
- ½ buchet coriandru
- sos sriracha, dupa gust
Mod de preparare:
Inmuiati frigaruile in apă timp de cel puțin 30 de minute.
Se prepară marinata amestecand ingredientele pentru a se combina.
Spalati carnea si adaugati intr-un bol. Turnati peste marinata.
Acoperiti si dati la frigider pentru cel puțin 30 de minute.Taiati ceapa si ardeiul gras în bucăți. Scurgeti sucul de la ananas.
Adaugati ceapa si ardeiul intr-un bol, se adauga o lingura de ulei si se presara cu sare si piper.
Amestecati.
Pe fiecare bat de frigaruie infigeti alternativ bucati de carne si legume.
Puneti intr-o tava si dati la cuptor.
La fiecare 5 minute intoarceti, gatiti pana se rumenesc pe toate partile.
Serviti cu cu coriandru si sos sriracha.
Frigarui de porc cu legume
Pofta buna!
Foarte bune frigaruile de porc