Reteta zilei: Frigarui de porc cu legume

Printeaza

Frigarui de porc cu legume din: usturoi, ghimbir, sos de soia, ulei, miere, carne de porc, ceapa, ardei gras, ananas, sare, piper, coriandru, sos sriracha.

Poate te intereseaza si:

Ingrediente marinată: 

  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 bucatica ghimbir proaspat, ras
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura de miere

Ingrediente frigarui:

  • 600gr carne de porc cuburi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 600gr ananas
  • 1 lingura ulei
  • sare și piper

Ingrediente topping-uri:

  • ½ buchet coriandru
  • sos sriracha, dupa gust

 

Mod de preparare:

Inmuiati frigaruile in apă timp de cel puțin 30 de minute.

Se prepară marinata amestecand ingredientele pentru a se combina.

Spalati carnea si adaugati intr-un bol. Turnati peste marinata.

Acoperiti si dati la frigider pentru cel puțin 30 de minute.Taiati ceapa si ardeiul gras în bucăți. Scurgeti sucul de la ananas.

Adaugati ceapa si ardeiul intr-un bol, se adauga o lingura de ulei si se presara cu sare si piper.

Amestecati.

Pe fiecare bat de frigaruie infigeti alternativ bucati de carne si legume.

Puneti intr-o tava si dati la cuptor.

La fiecare 5 minute intoarceti, gatiti pana se rumenesc pe toate partile.

Serviti cu cu coriandru si sos sriracha.

 

Frigarui de porc cu legume

Frigarui de porc cu legume

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bune frigaruile de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.