Rulouri de malai cu branza

Printeaza

Rulouri de malai cu branza din: mălai, griş, ulei, ouă, brânză dulce de vacă, lapte, pesmet.

 

Ingrediente:

  • 250 g mălai
  • 250 g griş
  • 300 ml ulei
  • 2 ouă
  • 200 g brânză dulce de vacă
  • 1,5 l lapte
  • 100 g pesmet

 

Mod de preparare:

Rulouri de malai cu branza: In laptele diluat cu apă şi. clocotind, se adaugă mălaiul şi grişul în ploaie, bătând continuu cu telul.

Se fierbe până compoziţia scade bine şi capătă consistenţa unui aluat.

Se amestecă apoi cu gălbenuşurile şi brânza.

Când compoziţia s-a răcit, se modelează cu mâna udă crochete, care se dau prin pesmet şi se prăjesc în ulei.

Se servesc cu smântână, sau cu legume cu unt.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.