Salata de ciuperci cu arpagic si masline
PrinteazaSalata de ciuperci cu arpagic si masline din: ciuperci proaspete, arpagic, usturoi, oţet, ulei, măsline, sare, sare de lămâie, foi de dafin, piper.
Ingrediente:
- 500 g ciuperci proaspete
- 750 g arpagic
- 50 g usturoi
- 75 ml oţet
- 200 ml ulei
- 150 g măsline
- sare
- sare de lămâie
- foi de dafin
- piper
Mod de preparare:
In uleiul încălzit se introduc ciupercile şi arpagicul, se condimentează cu foi de. dafin, piper, sare şi sare de lămâie, lăsând să fiarbă.
Usturoiul pisat cu sare şi diluat cu oţet se toarnă peste compoziţia de ciuperci şi arpagic, răcită în prealabil. Se serveşte cu măsline pe deasupra.
Pofta buna!