Lasagna cu vinete, rosii si dovlecel din: foi de lasagna, ceapa, ardei gras, rosii, vinete, ulei, cascaval, faina, unt, lapte, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet foi de lasagna 2 cepe 2 ardei graşi 1 kg roşii 2 vinete 2 dovlecei 2-3 linguri ulei 200 g caşcaval ras Pentru sos: 100 g făină 100 g unt […]
Lasagna cu dovlecel si branza de migdale
PrinteazaLasagna cu dovlecel si branza de migdale din: dovlecei, sare, sos de roşii marinate, brânză de migdale sau sos de nuci macadamia, spanac, rosii.
Ingrediente:
- 2 dovlecei de mărime medie
- 1/3 linguriţă de sare
- 1 ceaşcă de sos de roşii marinate
- 1 ceaşcă de brânză de migdale sau sos de nuci macadamia
- 1 ceaşcă de spanac mărunţit
- 2 roşii mari, feliate
Mod de preparare:
Tăiaţi dovleceii în felii lungi şi subţiri, pentru a obţine tăieţeii.
Intr-un vas de copt pătrat sau dreptunghiular, întindeţi pe, fund un strat subţire de sos marinat.
Aranjaţi un strat de tăieţei din dovlecei peste marinată.
Acoperiţi dovleceii cu un strat subţire de brânză de migdale, apoi un straj de spanac, iar deasupra un strat de roşii.
Repetaţi procesul, alternând straturile, până ajungeţi sus.
Acoperiţi lasagna cu sos marinata. Acum o puteţi mânca, sau o puteţi încălii într-un deshidrator, la 63 grade C, timp de o oră.
Pofta buna!
poate iti place si:
Lasagna simpla de legume
Lasagna simpla de legume din: lasagna, suc de rosii, ceapa, morcov, ciuperci, dovlecei. Ingrediente: un pachet foi de lasagna un litru suc de roşii 2 cepe un morcov 250 g ciuperci 1-2 dovlecei 4 linguri ulei 2-3 fire pătrunjel Mod de preparare: Se căleşte o ceapă curăţată, spălată şi tocată. Se presară cu sare. Când […]
Lasagna de casa cu legume
Lasagna de casa cu legume din: lasagna, suc de rosii, ceapa, morcov, ciuperci, dovlecei. Ingrediente: un pachet foi de lasagna un litru suc de roşii 2 cepe un morcov 250 g ciuperci 1-2 dovlecei 4 linguri ulei 2-3 fire pătrunjel Mod de preparare: Se căleşte o ceapă curăţată, spălată şi tocată. Se presară cu sare. […]
Pofta buna!
Foarte buna lasagna cu dovlecel