Burgeri de Vită cu Bacon din: chifle, carne de vita, bacon, branza cheddar, rosie, ceapa, sosuri, sare, piper, ulei. Transformați o masă obișnuită într-o experiență culinară memorabilă cu acești Burgeri, o rețetă ce promite să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi. Combinația dintre carnea de vită suculentă, baconul crocant, brânza topită și sosurile alese […]
Prajitura cu branza, menta si ciocolata
PrinteazaPrajitura cu branza, menta si ciocolata din: nuci, nucă de cocos deshidratată, sare, nuci caju, unt de cacao, sirop de agave, esenţă de vanilie, ulei de nucă de cocos, lecitină, praf de cacao crud, mentă proaspătă.
Ingrediente:
- 1 ceaşcă de nuci
- 1 ceaşcă de nucă de cocos deshidratată
- 1 linguriţă de sare
- 2 ceşti de nuci caju
- 1/2 ceaşcă de unt de cacao, lichid
- 4 linguri de sirop de agave
- 1/2 linguriţă de esenţă de vanilie
- 2 linguri de ulei de nucă de cocos, lichid
- 2 linguri de lecitină, praf
- 1/2 ceaşcă de praf de cacao crud
- 4 linguri de mentă proaspătă, mărunţită
Mod de preparare:
Prajitura cu branza, menta si ciocolata: Pregătiţi crusta, procesând nuca de cocos deshidratată şi o jumătate de linguriţă de sare, într-un mixer, până se omogenizează.
Indesaţi crusta într-o tavă de plăcintă rotundă, cu margini detaşabile şi diametrul de douăzeci şi trei de centimetri.
Preparaţi umplutura, procesând nucile caju, untul de cacao şi vanilia într-un blender; până se omogenizează, apoi adăugaţi uleiul de nucă de cocos şi praful de lecitină.
Impărţiţi umplutra în două părţi şi puneţi-le în vase diferite. In prima jumătate a aluatului de umplutură, adăugaţi cacao praf şi turnaţi-o deasupra crustei din tava cu margini detaşabile.
In cea de-a doua jumătate, adăugaţi menta mărunţită şi turnaţi-o peste primul strat de umplutură. Invârtiţi umplutura cu un beţigaş.
Puneţi prăjitura în congelator, timp de trei ore, până se solidifică. Scoateţi tava şi desprindeţi-i marginile. Lăsaţi-o să se dezgheţe între treizeci de minute şi o oră.
Pofta buna!