Supa rece de visine

Printeaza

Supa rece de visine din: vişine, gălbenuşuri.

 

Ingrediente:

  • 2 kg vişine
  • 5 gălbenuşuri

Mod de preparare:

Supa rece de visine: Jumătate din cantitatea de vişine se fierbe, se trece prin sită şi se adaugă zahărul.

Restul de vişine se storc crude prin tifon şi se adaugă în fiertura de vişine, după ce aceasta s-a răcit.

Se freacă gălbenuşurile cu puţină zeamă rece de vişine şi se adaugă peste restul de zeamă. Se serveşte rece.

 

Pofta buna!

 

 

 

Steak de Ton la Grătar în Crustă de Susan

Steak de Ton la Grătar în Crustă de Susan din: fileuri de ton, seminte de susan, ulei de susan, sare, piper, lamaie, sos de soia. Descoperă rafinamentul și savoarea unui Steak de Ton, o rețetă care transformă un simplu file de ton într-o capodoperă culinară. Acest preparat combină textura unică și gustul bogat al tonului […]

Midii în Sos de Cocos și Curry

Midii în Sos de Cocos și Curry din: midii, lapte de cocos, pasta de curry, ceapa rosie, usturoi, ghimbir, suc de lamaie, coriandru, sare, piper, ulei de cocos. Explorarea bucătăriei mondiale este o aventură fascinantă care ne duce adesea pe căi neașteptate, iar midii în sos de cocos și curry reprezintă o astfel de călătorie […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.