Supa-crema de mazare cu conopida si cartofi

Printeaza

Supa-crema de mazare cu conopida si cartofi din: mazăre, conopidă, cartofi, ceapa, ulei, sare, patrunjel, roşii.

Supa_crema_de_mazare_cu_conopida_si_cartofi

Ingrediente:

  • 500 g mazăre
  • 1 conopidă mică
  • 3-4 cartofi
  • 1 ceapă
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel
  • feliuţe de roşii, opţional

Mod de preparare:

Cureţi şi speli bine legumele, mpi în bucheţele conopida şi tai cubuleţe cartofii, Pui într-o oală cu puţin ulei mazărea şi conopida, le acoperi cu apă şi le laşi să fiarbă la foc mediu.

După 10 minute, adaugi ceapa şi cartofii. Când sunt gata, le scurgi, dar păstrezi zeama, le laşi să se răceas­că un pic şi apoi le pasezi cu un blender.

Sărezi după gust şi, dacă a ieşit prea groasă, mai adaugi din supa lichidă. Serveşti cu crutoane şi, opţional, cu feliuţe de roşii şi cu pă­trunjel tocat fin.

Supa-crema de mazare cu conopida si cartofi

Supa_crema_de_mazare_cu_conopida_si_cartofi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.