Supa de pasare

Printeaza

Supa de pasare din: carne de gaina, ceapa, morcov, pastarnac, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 3-4 l apa
  • 3-4 kg carne de gaina
  • 1ceapa
  • 1 morcov
  • 2 pastarnac
  • patrunjel
  • piper
  • sare dupa gust

 

Mod de preparare:

Pentru supa se alege o gaina grasa si nu prea tinara. Gaina, curatata si spalata, se aseaza intr-o oala in care se toarna 3-4 l apa, dupa marimea gainii, piperul si sarea.

Se pune la foc potrivit. Se continua apoi pregatirea supei. Zarzavatul se adauga dupa ce pasarea a fiert pe jumatate.

Supa de pasare se poate prepara si fara zarzavat, doar cu o ceapa, in acest mod pastrindu-se gustul de pasare mai pregnant.

La sfirsit, se adauga patrunjelul.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.