Supa de legume de iarna din: morcovi, telina, pastarnac, ceapa, patrunjel, praz, sare, suc de rosii, untdelemn, piper.
Ingrediente:
3 morcovi
1 telina
2 pastarnac
1ceapa
patrunjel
2 foi varza
2 fire praz
2 l apa
sare
200 g suc de rosii
1-2 ling.untdelemn
piper
Mod de preparare:
Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece.
Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga o parte din sare si se lasa cu un capac deasupra sa clocoteasca mai departe.
Cand zarzavatul este foarte bine fiert, se da oala jos de pe foc si se strecoara supa intr-o alta oala sau se scoate zarzavatul cu o spumiera.
Se aseaza din nou la foc, se adauga untul sau untdelemnul si sucul de rosii, iar cand clocoteste se pune si garnitura care consta in: gris, orez, galuste.
Se mai lasa sa fiarba 10 –20 min. Pana cand garnitura respectiva este fiarta.
Supa de iarna cu somon si masline din: somon proaspăt, capere murate, morcov, castraveţi muraţi, măsline (negre şi verzi), supă de legume, zeama de la o lămâie, ceapă, ulei, sare, patrunjel, piper. Ingrediente: 300 g somon proaspăt 100 g capere murate 1 morcov mic 2 castraveţi muraţi 100 g măsline (negre şi verzi) 1 l supă de legume zeama de la o lămâie […]
Supa de iarna cu betisoare de cartofi din: morcovi, telina, pastarnac, ceapa, patrunjel, cartofi, frunze de varza, praz, apa, suc de rosii, patrunjel verde, unt, sare si piper. Ingrediente: 2 morcovi 1 telina 2 pastarnaci 2 cepe 2 radacini de patrunjel 2 cartofi 2 frunze de varza 2 fire de praz 2,5 l apa 200 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.