Peste asiatic cu ceapa rosie si sos de soia

Printeaza

Peste asiatic cu ceapa rosie si sos de soia din: ulei de măsline, file de peşte, ceapă roşie, usturoi, sos de soia, zahar brun, sos de peste, lamaie,

 

Ingrediente:

  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 4 x 250 g file de peşte
  • 1 ceapă roşie, tăiată în cubuleţe
  • 2 căţei de usturoi, zdrobiţi
  • 1 ceaşcă cu sos de soia
  • 3 linguri cu zahăr brun
  • 1 linguriţă cu sos de peşte
  • sucul de la 1 lămâie

Mod de preparare:

Incinge uleiul de măsline într-o tigaie şi prăjeşte file-urile de peşte timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte.

Scoate-le din tigaie şi lasă-le deoparte, în aceeaşi tigaie, prăjeşte ceapa şi usturoiul timp de aproximativ 3 minute, apoi adaugă sosul de soia, zahărul brun, sosul de peşte şi sucul de lămâie.

Fierbe până când amestecul se îngroaşă şi devine ca un sirop. Adaugă peştele şi încălzeşte. Serveşte peştele cu orez, sparanghel şi păstăi, stropite cu sosul obţinut.

Peste asiatic cu ceapa rosie si sos de soia

Peste_asiatic_cu_ceapa_rosie_si_sos_de_soia

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.