Perisoare de cartofi cu sunca

Printeaza

Perisoare de cartofi cu sunca din: cartofi, pesmet, faina, smantana, ou, sunca, ulei, sare, unt.

Ingrediente:Perisoare de cartofi cu sunca

  • 500 g cartofi
  • 1 cescuta pesmet
  • 2-3 linguri faina
  • 4 linguri smintina
  • 1 ou
  • 120 g sunca
  • putin ulei
  • sare
  • 1 lingura unt

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se trec reci prin masina de tocat. Se amesteca cu pesmetul inabusit in unt, apoi cu smintina, sarea, oul, sunca tocata si faina.

Se face un aluat din care se formeaza un sul lung.

Se taie bucati si se formeaza perisoare. Se asaza una linga alta intr-o tava cu putin ulei si se dau la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.