Salsa Roșie – Salsa Roja Autentică: Aroma Mexicului în Farfuria Ta din: rosii, chili, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare, piper, coriandru. Salsa Roja, sau salsa roșie, este o comoară a bucătăriei mexicane, aducând împreună bogăția și profunzimea aromei roșiilor coapte cu picăntura specifică a ardeilor chili. Perfectă ca sos, dip sau ca ingredient în […]
Tarta cu rosii, peste si ceapa
PrinteazaTarta cu rosii, peste si ceapa din: făină, unt, apa rece, sare, roşii, ceapa, macrou afumat, masline, cascaval.
Ingrediente:
- 250 g făină
- 125 g unt
- 2-3 linguri apă rece
- 1 vârf cutit de sare
Pentru umplutură:
- 3 roşii
- 3-4 cepe
- 4 fileuri macrou afumat
- măsline
- 100 g caşcaval
Mod de preparare:
Cerni făina, o pui într-un bol şi adaugi sarea şi untul, apoi frămânţi şi, treptat, torni apa, până obţii un aluat compact.
Il dai la frigider o oră, apoi îl scoţi, îl întinzi în tava tapetată cu hârtie de copt, si-l înţepi din loc în loc. Cureţi ceapa, o tai solzişori şi o sotezi.
O amesteci cu bucăţele din fileul de macrou afumat. Răstorni peste aluat, apoi speli bine roşiile, le tai în felii şi le aşezi pe toată suprafaţa.
Dai la cuptor 30 de minute. Cu 10 minute înainte de a scoate din cuptor, aşezi fâşii subţiri de caşcaval şi măslinele.
Tarta cu rosii, peste si ceapa
Pofta buna!
Burger Vegetarian cu Ciuperci și Brânză de Capră
Burger Vegetarian cu Ciuperci și Brânză de Capră din: ciuperci, branza de capra, chifle, ulei de masline, rosie, frunze de salata, ceapa rosie, sare, piper. Explorați o lume a gusturilor și texturilor cu Burger Vegetarian cu Ciuperci și Brânză de Capră, o rețetă care promite să încânte chiar și cele mai rafinate papile gustative. Acest […]