Musaca de varza dulce

Printeaza

Musaca de varza dulce din: varza, carne de vita, smantana, rosii, ceapa, verdeata, ardei, sare, piper, pesmet.

Ingrediente:

  • 1 varza dulce  frumoasa
  • 750 g de carne de vaca tocata
  • 5-6 linguri smintina
  • 1/2 kg rosii
  • verdeata
  • 1 ardei gras
  • 3 linguri de grasime
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
  • zeama de carne
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Musaca de varza dulce: Carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper si verdeata tocata.

Se desface varza, se taie cotorul, se scot foile inlaturind vinele groase si se opareste.

Se unge apoi o cratita cu untura, se presara cu pesmet, se intind citeva foi de varza si bucati fine de ardei.

Deasupra se pune un strat de carne tocata, apoi alt rind de foi. Se termina cu un rind de foi peste care se presara pesmet, grasime putina, smintina si sare.

Totul se pune la cuptor. Cind este gata se scoate si dupa ce s-a racit putin se rastoarna.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • musaca de varza dulce

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.