Pulpa de vita cu sos de mustar si bere

Printeaza

Pulpa de vita cu sos de mustar si bere din: carne, vin rosu, ulei, usturoi, sare, piper, faina, unt, mustar, boabe de mustar, bere blondă, otet, zahar brun.

Pulpa_de_vita_cu_sos_de_mustar_si_bere

Ingrediente:

  • 400-500 g carne

Pentru marinată:

  • 100 ml vin roşu
  • ulei
  • 3 căţei usturoi
  • sare
  • piper

Pentru sosul de muştar:

  • 1 lingură făină
  • 1 lingură ulei
  • 1 vârf de unt
  • 3 linguri muştar
  • 3 linguri boabe de muştar
  • 200 ml bere blondă
  • 2 linguriţe oţet
  • 1 linguriţă zahăr brun
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Tai carnea în 2 fileuri, le baţi, apoi le presari cu sare şi piper. Pui carnea într-un vas, o ungi pe ambele părţi cu ulei, adaugi usturoiul pisat şi vinul roşu.

Laşi să se marineze 3-4 ore. Carnea, ţinută la temperatura camerei, o pui pe un grătar încins şi o laşi 3-5 minute, pe fiecare parte.

Pentru sosul de muştar încălzeşti uleiul, adaugi untul şi aştepţi să se topească, apoi torni în ploaie făina şi amesteci încet, până capătă o nuanţă aurie. încorporezi muştaiul şi berea, mai laşi pe foc câteva minute.

Pui la sfârşit oţetul, zahărul şi boabele de muştar, condimentezi şi dai deoparte.

Pulpa de vita cu sos de mustar si bere

Pulpa_de_vita_cu_sos_de_mustar_si_bere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.