Sos picant cu bulion si usturoi

Printeaza

Sos picant cu bulion si usturoi din: apa, bulion, ardei iuti, otet, amidon, sare, usturoi, zahar.

Sos picant cu bulion si usturoi

Ingrediente:

  • 200 ml apa
  • 1 lingura bulion
  • 6 ardei iuti
  • 50 ml otet
  • 1 lingura amidon
  • sare
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura zahar

Mod de preparare:

Cureti de seminte, partial, ardeii si ii acoperi cu apa fierbinte, 15 minute. Ii scurgi de apa si ii maruntesti. Impreuna cu usturoiul.

Ii poti zdrobi, pana obtii o pasta. Pui la fiert apa, otetul si zaharul, si amesteci, pana cand acesta se topeste integral.

Adaugi pasta de ardei si usturoi, bulionul, sarea, si mai lasi cateva minute pe foc.

Adaugi si amidonul dizolvat in putina apa rece si amesteci in continuare. Lasi sa se raceasca inainte de service.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.