Sos picant cu bulion si usturoi
PrinteazaSos picant cu bulion si usturoi din: apa, bulion, ardei iuti, otet, amidon, sare, usturoi, zahar.
Ingrediente:
- 200 ml apa
- 1 lingura bulion
- 6 ardei iuti
- 50 ml otet
- 1 lingura amidon
- sare
- 2 catei usturoi
- 1 lingura zahar
Mod de preparare:
Cureti de seminte, partial, ardeii si ii acoperi cu apa fierbinte, 15 minute. Ii scurgi de apa si ii maruntesti. Impreuna cu usturoiul.
Ii poti zdrobi, pana obtii o pasta. Pui la fiert apa, otetul si zaharul, si amesteci, pana cand acesta se topeste integral.
Adaugi pasta de ardei si usturoi, bulionul, sarea, si mai lasi cateva minute pe foc.
Adaugi si amidonul dizolvat in putina apa rece si amesteci in continuare. Lasi sa se raceasca inainte de service.
Pofta buna!