Prajituri cu crema de cacao si cocos

Printeaza

Prajituri cu crema de cacao si cocos din: ouă, ulei, zahar, praf de copt, faina, lapte, cacao, nucă de cocos, colorant alimentar (roşu, verde, galben).

Prajituri_cu_crema_de_cacao_si_cocos

Ingrediente:

  • 5 ouă
  • 150 ml ulei
  • 150 g zahăr
  • 1 plic praf de copt
  • făină cât cuprinde

Pentru cremă:

  • 1 litru lapte
  • 7 linguri făină
  • 2 linguri cacao
  • 12 linguri zahăr

Pentru decor:

  • nucă de cocos
  • colorant alimentar (roşu, verde, galben)

Mod de preparare:

Separi ouăle. Amesteci gălbenu­şurile cu uleiul, albuşurile cu zahărul, după care încorporezi o compoziţie în cealaltă. Adaugi făina amestecată cu praful de copt şi frămânţi aluatul.

Tapetezi o tavă cu hârtie de copt şi încingi cuptorul. Formezi mingiu- ţe, le aşezi din loc în loc în tavă şi dai la cuptor până se rumenesc.

După ce s-au răcit, scobeşti miezul de la bile şi le umpli cu cremă (amesteci toate ingredientele şi le laşi pe foc până se îngroaşă).

Uneşti câte două bile, apoi le dai prin colorant (roşu şi verde sau roşu şi galben) şi prin nucă de cocos.

Prajituri cu crema de cacao si cocos

Prajituri_cu_crema_de_cacao_si_cocos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.